ESPECIALISTES EN SERVEIS LEGALS A CALDES DE MALAVELLA, GIRONA

Legaltec® Advocats i Economistes Associats

Les nostres àrees d'especialització inclouen:

Dret civil

Dret laboral

Dret penal

Dret mercantil

Serveis Jurídics Diversificats per Satisfer les vostres Necessitats

Legaltec® Advocats i Economistes Associats és un despatx legal compromès a abordar i resoldre eficaçment els problemes i dubtes legals que els nostres clients ens plantegen. El nostre enfocament es basa en valors sòlids com la serietat, la confiança, el dinamisme i l'excel·lència en el servei.

 

Comptem amb una extensa xarxa de col·laboradors especialitzats en diversos camps del Dret, cosa que ens permet oferir un assessorament integral que abasta totes les necessitats legals dels nostres clients.

 

Oferim una àmplia gamma de serveis dins de l'assessorament jurídic, dirigits tant a empreses com a autònoms, col·lectivitats i particulars. Ens comprometem a cobrir qualsevol mena de contingència que pugui sorgir en el desenvolupament dels nostres encàrrecs, garantint solucions legals efectives i adaptades a les circumstàncies particulars de cada client.

Ens dediquem a brindar assessorament complet i representació legal en aquestes àrees, assegurant la defensa dels interessos dels nostres clients amb professionalisme i experiència.

 

A l'àmbit de l'assessorament empresarial, Legaltec® Advocats i Economistes Associats compta amb l'acreditació com a Entitat d'Assessorament Integral Agrari i Rural pel Departament d'Agricultura, Ganaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Això dóna suport a la nostra capacitat per oferir assessorament especialitzats en àrees com a dret civil, penal, laboral i mercantil, consolidant-nos com a referents en aquest sector.

Protegiu els vostres drets avui.

609 673 121

Formulari

"*" assenyala els camps obligatoris